Астрологи розповіли, яким буде 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Павел Глоба - Прогноз для Украины (2002) Якщо буде далі з Україною 2023 ж пророцтво буде не настільки райдужним, як чекалося, то завжди можна йому не вірити. Якщо буде далі з Україною 2023 ви будете прагнути опинитися в центрі Всесвіту – всі двері для вас відкриються. Крім цього, ви дізнаєтеся, що наша особистість набагато складніша за відомі усім 12 зодіаків, оскільки до уваги береться 10 планет і система домів. Олаф Шоль заявив, що війна в Україні триватиме довго, тому німецький канцлер вважає, що слід і надалі допомагати Києву протистояти Росії. Тому німецький лідер закликає підтримувати Україну впродовж усього періоду російської агресії. Представникам знака, що має серцеві хвороби потрібно бути дуже обережними восени. Свиня має всі шанси прожити 2022 рік якнайкраще, якщо вона буде активною та не проґавить масштабні перспективи. Не зовсім сприятливий рік – будете весь час балансувати між повним провалом і приголомшливим успіхом. Уже влітку спалахне велика війна за участю РФ, США, Ірану, Ізраїлю та європейських країн, що буде далі з Україною 2023 відлуння якої відчує весь світ. Вивести зрадників на чисту воду і зрозуміти, хто є хто. Неоднозначний рік для тих, хто народився під заступництвом Дракона.

Free photo two flutes of champagne with new 2020 year decoration. new year celebration concept. Для Овнів цей рік виявиться складним, але продуктивним. Хто зможе вийти на цей ринок та якою буде його архітектура? Ми спостерігаємо початок складного аспекту Сатурна та Урану – цей момент і став початком війни. Видання “Коментарі” у цих найскладніших умовах продовжує збирати аналітику щодо російсько-української війни. Можна сказати, що Тигр протегує не тим, хто вміє любити, а тим, хто готовий домагатися в житті бажаних висот. До тих, хто народжений в рік Щура, Тигр буде прихильний – цілеспрямованість гризунів викликає у хижака повагу, тому всіляко посприяє починанням, якщо ви не будете сидіти на місці. Особливо щасливий рік для тих, хто народився в рік Собаки. Особливо це стосується тих, хто працював, не покладаючи рук. Особливо це стосується недругів та ворогів. Венера – це прояв почуттів, емоцій, творчість, а також успіх у шлюбі. Але 3 градуси (можна вважати, 3 дні) до і після з’єднання – ситуація також дуже напружена. При цьому вона вказувала і на критичні періоди в житті країни, однак жодним чином не згадала про січень, а називала «період з кінця квітня і у травні, а також період серпня і початку жовтня». Асцендент – це висхідний знак, фізичне втілення особистості, те, як вона проявляється у світі та сприймається іншими людьми. До настання нового року залишається менше двох місяців, а це означає, що ми все частіше замислюємося про те, яким же буде 2022 рік і що чекає Україну в 2023 році він нам принесе.

Незважаючи на те, що чекає Україну в 2023 році ви, в цілому, не дуже любите різкі зміни і більше радієте розміреному темпу життя, наступаючий рік принесе багато хорошого. Народженим в рік Бика варто відмовитися від спокою, розважливості і неробства, інакше нічого не досягнете. Це буде помітний контраст у порівнянні з врівноваженим і відносно спокійним роком Бика. Це хороший, до речі, приклад того, як європейські правила допомагають уже зараз знизити залежність країн від російських енергоресурсів. Це чудово позначиться на енергетиці, але може вимотувати фізично. Загалом багато що чекає Україну в 2023 році може змінюватися у владі, але спокійним шляхом: «Рік Коня починається 31 січня. Обранцем може стати людина, яку довго знаєте. Єдині Змії, які відчують рік Тигра в позитивному ключі – творчі. Не вплутуйтеся ні в які авантюри – це загрожує емоційною нестабільністю. У Скорпіонів ці дванадцять місяців відбуватиметься саме це. Зірки й планети в ці дванадцять місяців постійно змінюватимуть своє становище, але в більшості випадків воно буде як мінімум не небезпечним.

Астрологи стверджують, що 2022-й рік не буде розміреним і спокійним. Настане рік Тигра не 1 січня, а 1 лютого і триватиме до 21 січня 2023 року. Найкращим вибором для новорічної ночі стане плаття в колір вовни Тигра – помаранчеве або червоне. Повітряні, м’які і загадкові ваги ідеально виглядатимуть в ніжно-рожевих або ніжно-блакитних нарядах. Романтичні і загадкові Риби постануть у всій красі в сукнях пастельних кольорів: зелений, рожевий або бежевий. Гуманітарна катастрофа в Україні позначається по всій Європі. Про швидке завершення збройного конфлікту в Україні говорить одеський нумеролог Марсель Камалетдінов. Про важкі випробування, які чекають Україну, говорив у своєму останньому інтерв’ю в 2009 році наш земляк мольфар Нечай: «Один народ, свій став ворогом між собою, і це третя сторона зробила». З властивою вам серйозністю продовжуйте ті справи, які вже почали, і не затівайте нічого нового. Швидше за все, рано чи пізно вам доведеться взяти себе в руки і закінчити неприємні відносини. Тигр спеціально вставляє “палиці в колеса”, створюючи вам обставини, в яких можна навчитися бути сильними. Революційний Тигр принесе масу змін і зруйнує багато підвалин. Тигр вважається вірною і відданою твариною, тому, на відміну від обстановки в світі, сім’я залишиться в безпеці.