Верховна Рада України

скільки заробляє поліція в Україні https://tragerpacifica.com/forum/profile/langoode943082/.

Будь ласка, приготуйтесь до голосування. ГОЛОВУЮЧИЙ. Будь ласка, Олексій, є якісь думки у відповідь? Але в більшості випадків це просто злочинці, які хочуть або когось налякати або якісь свої злочинні наміри реалізувати. Люди, які на життя заробляють саме крадіжками, після розмови з поліцейським чи навіть засудження не підуть далі працювати умовно на завод. І у зв’язку з коронавірусом і у зв’язку з тим, що велику кількість злочинів нам треба було розслідувати, і через те, що поліція фінансується всього максимум на 45% і навіть через те, що у цьому році був Кагарлик. Пане Мовчан і пане спікер, я не говорю про виплати, я розумію, що в нашій державі немає коштів на виплату навіть за житло всім. Частиною 1 статті 105 Закону України «Про Національну поліцію» передбачено, що фінансування і матеріально-технічне забезпечення поліції здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету України, а також інших джерел, не заборонених законом. Тобто вам, як я сказала, за пошкоджене житло видадуть квадратні метри, помножені на вартість, визначену Кабінетом Міністрів України. Як ви можете, як керівник Нацполіції, проводити реформи в таких умовах? В кінці вересня виповнився рік, як ви на посаді голови Нацполіції. Але все ж, як ви сприймаєте закиди щодо нереформованості поліції, про засилля корупціонерів як у керівництві, так і на місцях?

Як ви ставитесь до легалізації легких наркотиків, зброї та проституції. В цьому законі того, що ви сказали, не вказано, і він стосується іншого. Тепер він усім розповідає: «Мама – поліція». Дякую, Руслане Олексійовичу. Шановні колеги, правка 12, вона говорить про те, що нам необхідно зробити все можливе, щоб ворог зрозумів, що він буде сплачувати всі збитки, починаючи ще з 14-го року. Але не всі до цього готові. Ми з вами розмовляли про зниження злочинності, але цього літа в Україні трапилась ціла серія з терактів і захоплення заручників. Фактично, ми бачили три абсолютно різні сценарії дій правоохоронців при майже ідентичних ситуаціях захоплення заручників. Плюс в нас є така тенденція, що ми вилучаємо і травматичну зброю, яка була знаряддям хуліганських дій. Практично з першого дня мого призначення така інформація “гуляла”. Нещодавно явилась в ЗМІ нова інформація про начебто причетність до вбивства громадянина Максима Зотова – бізнес-партнера розшукуваного екс-міністра Олександра Клименка. Коли я прийшов на посаду, https://tubvideo28.com/2023/03/10/%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%83%d0%bb%d1%8f%d1%80%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d0%b6%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%8b-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d1%86%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d1%80%d1%83%d0%ba-%d0%b8-%d1%87%d1%82%d0%be-%d0%be%d0%bd-5/ то було чотири нерозкритих вбивства.

У той час, коли мої подруги в університеті йшли на побачення і вибирали хлопця, бо він зможе заплатити, для мене, щоб хтось за мене заплатив, було неприйнятни. Я вже говорив кілька місяців тому, що якщо держава зможе опанувати та законодавчо визначити правила гри на цьому “ринку”, то можна про це говорити. Що стосується наркотиків, то в мене є кілька цифр, які важливо почути. Я розумію, що це велика цифра, але ж мова йде про легкі наркотики, за які людей масово притягають до відповідальності. А це в першу чергу впливає на мотивацію тих працівників, яких більшість і які якісно і добросовісно виконують свої функції. Але це тільки інформація. Такі ситуації з вибухами були не тільки в Києві, в нас вибухівка закладається практично щотижня. Якщо були підвищені інші частини оплати праці (наприклад, grand-kamun.ru збільшення розміру премії, встановлення доплати за збільшення об’єму виконуваних робіт, поєднання професій, виконання обов’язкiв тимчасово відсутнього працівника і так далі), але не збільшений оклад, то базовий період не міняється. Ми йдемо також до того, щоб всі приміщення, куди доставляються затримані громадяни, були обладнані системами фіксації та контролю за діями працівників поліції. І що навколо нього відбувається, ми всі бачимо.

Це не означає, що ми чекаємо тільки на завершення аудиту. Це потреба сьогодення і питання навчання не тільки дітей, а й їхніх батьків, вчителів, класних керівників, завучів, директорів шкіл. Але деякі експертизи ще продовжуються і коли ми будемо мати їх результати, то тільки тоді знатимемо відстань від пістолета, що здійснив постріл, до голови загиблого, кут пострілу і так далі. Коли підлеглі бачать керівника на місці – це піднімає їх бойовий дух. Але це має бути широка суспільна дискусія. Вона має бути чітко визначена законом. Голова Національної підвищення зарплати поліції у 2023 році в Україні Ігор Клименко заявив 5 січня, що корд зарплата 2023 правоохоронців “має бути пропорційною ризикам”. Я вважаю, що дорожче людського життя в нас нічого немає і не може бути. Я вважаю, що цей рік був неоднозначним. Тобто я вважаю, що кістяк поліції вже сформований. Тому вони й почали цю операцію до прибуття працівників СБУ, а потім це була вже спільна операція. І начебто поліція, отримавши цю інформацію, її зовсім не перевіряла. Давайте ми, з одного боку, будемо прозорі, www.ilinks.co.in але будемо мілітарі прозорі, для того щоб ворог не міг отримувати ту інформацію, яку йому знати не треба. Тому треба навести спочатку порядок з тією зброєю, що в нас є. Нас це зробило сильнішими, нас це зробило тією структурою, яка може виконувати будь-які цілі поставлені відповідно до закону.