Власний рахунокСкільки заробляє фельдшер швидкої допомоги

В середньому лікар «швидкої» заробляє майже 30 тисяч гривень на місяць, тоді як його колеги у лікарнях – вдвічі менше. У Фінляндії досвідчений лаборант заробляє від 2300 євро в місяць, а рентгенолог – 2400. Його колега в Німеччині отримує платню 2500 євро. Але ми повинні ухвалити той рівень, який є в середньому у країні. Лікарі спеціалізованих медзакладів та інших лікарень тим часом щомісяця отримують у середньому 13,3 тисячі гривень, керівники – майже 32 тисячі гривень, а молодший і середній медперсонал – по 8,8 та 11,1 тисячі відповідно. Зарплата в місяцях 2021 року значно менша, ніж та, яку вони отримують сьогодні завдяки постанові № 2. Тому розмір відпускних буде значно меншим, ніж розмір зарплати, який працівник отримав би, якби не пішов у відпустку. Більше робити ніхто не забороняє, головне, що можна зробити менше, ніж передбачено протоколом. Надавач медпослуг відтепер повинен виплачувати заробітні плати лікарям і медсестрам у розмірах, не менших ніж 20 000 грн і 13 500 грн відповідно. За рік це обходиться мені десь у 5 000 грн. Путін, як це неважко по- цьому відповідачем має • у 2020-му році вимоги бути і відповідальна осо- були частково задово- ба, і підприємство, на лені, й позивач отримав утриманні якого перебу- 331 054 грн (296 435 за ває ділянка.

Натомість тариф, який встановила Національна служба здоров’я України, 245 грн на кожного пацієнта в області, не достатній для оплати гідної заробітної плати. Але оскільки я вже попрацював у «швидкій», мені давали серйозніші завдання, наприклад, робити уколи. Ок, нормальну зарплату. Такі, як ваш водій, наприклад, або редактор сайта “ГОРДОН”. От, наприклад, ми зараз візьмемо французький протокол. У Києві, наприклад, 1,6 млн м² під медицину. Це 40 млн м² нерухомості. Не зайві. Українська медицина займає 40 млн м². Не те, що не хотілося, я навіть про це ніколи не думав! Не Віталій Володимирович, трохи вищі люди не дали. Не больше зарабатывает и фармацевт. Але в Конституції написано, що ми йдемо в ЄС. Але вона хоче більшого, може собі дозволити і докуповує. Чи хоче апендицит оперувати не в районній лікарні, а в Інституті Шалімова. Чи потрібні українським лікарям європейські протоколи? Навіть більше, у нас є українські протоколи непогані. Ніхто не говорить, що ми маємо папуаські протоколи ухвалювати, ми маємо прагнути кращого. Чиї протоколи нам треба взяти? А якщо буде фінансування за послугу, https://sylnaukraina.com.ua то виявиться, що людині не треба лежати в лікарні.

Якщо виявиться, що із 40 млн м² нерухомості 15 млн зайві, що з ними робити? 2 сотих. Ціна 11 ний гараж 24 м². Жвирка. 25 сотих біля центр. Без центр. • Земельну ділянку (план під Волиця (біля с. Метал­ о­че­ КУПЛЮ ÏÐÎÄÀÌ • Куплю земельну ділянку не- НЕРУХОМІСТЬ ÆÈÒËÎÂÈÉ дорого. • Продам зем. ділянку 24 сот. Зе- • с. Бояничі. • Сівалку зернову «Нордстен» 3 кунку квартиру. Ціна 12 тис. у.о. У середнього медичного персоналу відповідний заробіток вимірювався 46,1 тис. Що має робити Україна у плані освіти? Що він мав на увазі? Якщо американський завод щось надсилає в Україну і має американський сертифікат FDA (Food and Drug Administration, зарплата медсестри 2021 управління із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів. У тій ситуації ти мені мав би заздрити: я в шалику не стояв! Наприклад, його зустріч із дуже непростими людьми (не буду називати прізвищ) – йому вірять. Я бачив, як люди, бізнесмени йому вірять і відгукуються на його прохання. На сьогодні найпрозоріший закон в Україні – це слово президента Зеленського. На сім’ю десь $200. На жаль. І ми розуміємо, що держава не може собі дозволити залишити цих людей без іншої медичної допомоги.

Як ми розуміємо, це має коштувати, по-доброму, десь $70-80 на місяць на людину. У нас є інші проблеми: Україна має перейти на західні стандарти спілкування з наукою, а саме на гранти для науковців і наукових розробок. Я говорив із шанованими професорами, академіками – їм потрібно дати перехідний етап, тому що складно перебудуватися; вони готові перейти на гранти. Так от, якщо повернути це слово в закон про фінгарантії – усе буде нормально. Там одна системна помилка: із тексту забрали слово “співоплата”. Так, в Америці просять привезти звідси сигарети (усміхається). Ні, це було не в Америці. В Америці роблять складну операцію, за кілька днів – до побачення! Люди, напевно, не повірять, але це правда. Утім, багато хто, напевно, думав, що власник “Бориса” – це ах! Я говорив: Арсенію Петровичу, не треба жодної реформи, просто зробімо відповідно до нормативів і перестаньмо опалювати непотрібне. Просто хоча б припинити це опалювати. Жвирка. вхід, в стані ремонту, м/пл.