Коли закінчиться війна в Україні

https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/ https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/.

Create meme "battle of psychics 19, battle of the psychics " - Pictures - Meme-a Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вже більше двох тижнів росіяни не вірять в те, що Росія вторглася на територію України і веде війну проти неї. З України виїхала велика кількість громадян. Однак навряд чи галузь відновиться до докарантінного рівня в найближчі роки – все буде залежати від ситуації з коронавірусів, обмежувальної політики держав і матеріального становища громадян. Негативні очікування українці мають також і щодо настання миру на Донбасу, покращення ситуації з верховенством права та зниження рівня злочинності. Експерт вважає, що окупанти не мають значних сил і ресурсів, крім того – зазнали великих військових втрат. Експерт зазначає, що покрити внутрішнім туризмом надходження від іноземних туристів неможливо. На саміті G20 президент України Володимир Зеленський представив формулу світу з десяти пунктів, яка включає відновлення територіальної цілісності України, виведення російських військ, звільнення всіх полонених, трибунал для винних в агресії та гарантії безпеки для України. Один із найвідоміших і найбільш цитованих економістів світу в інтерв’ю Оксані Бедратенко розповів, чим його вразили українські аграрії, чим Україна нагадує Ізраїль та Південну Корею, а також чому російська економіка «повільно задихається». Проте фахівець розповів, що квітень є сприятливим періодом для переговорів, можливо, що українській стороні вдасться знайти точки дотику у важливих питаннях із Росією.

Анжела Перл розповіла, що не варто бояться ядерного удару Росії, з астрологічної точки зору немає таких підстав. Він же чітко про це сказав, що переговори можуть бути тільки з майбутнім президентом Росії, не з Путіним. Говорячи про майбутнє Росії, Блінкен сказав, що не так важливо, хто буде на чолі країни, як те, якої політики буде дотримуватися Росія. У той же час Чалий заявив, що у війні всі елементи, навіть зимова форма та логістичне забезпечення відіграють роль і зазначив, що не хотів би, щоб ця війна передавалася на майбутнє. Генерал заявив, що беззаперечно вірить у перемогу України у боротьбі з російською агресією, але для цього потрібні ресурси. Крім того, Хомутовська уточнила, що після повної перемоги України повторного нападу Росії не буде. Я б не радив на сьогодні жодному представнику іншої країни їхати на нашу територію для того, щоб воювати на боці Російської Федерації. Якими є найбільші ризики для України в цих умовах, що необхідно для її перемоги, як триває боротьба з деструктивним елементами всередині самої країни? Про це Мирослава Ґонґадзе говорила про це із секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим.

Файл:019 Преподобний Агапій Печерський.JPG - Вікіпедія Про це вона сказала в інтерв’ю німецькому виданню Zeit. На запитання про те, чи можна говорити, що час та обставини переговорів визначить Україна, ексканцлерка відповіла: «Є різниця між диктаторським світом, якого я, як і багато інших, не хочу, та дружніми, відкритими переговорами одна з одною. Меркель також заявила, що Мінські угоди 2014−2015 років були спробою дати Україні час. «Усім нам було ясно, що це заморожений конфлікт, що проблему не вирішено, але саме це дало Україні дорогоцінний час. Обіцяють зробити систему охорони здоров’я в Україні людиноорієнтованою. Розв’язана в Україні війна неабияк позначиться на Росії. В Росії від кінця липня 2022 року слід очікувати великої, однієї з найбільших в історії фінансово-економічної кризи. «Я схиляюся до того, що восени 2022 року війна, найімовірніше, закінчиться виходом української армії на рубежі, якими вони були до 24 лютого 2022 року. Якщо той знищував євреїв, то цей каже: «Я хочу знищити українців». Якщо так, чи були спроби іранського уряду зробити якісь обміни? Якщо ми хочемо повернути контроль над тимчасово окупованим півостровом Крим, то іншого способу я не бачу.

Колишня канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що війна Росії проти України закінчиться за столом переговорів «коли-небудь». Росія не хоче миру, вона вимагає капітуляції та фактичного знищення України. На жаль, вони не знімають з порядку денного дуже просте питання, яке вони ставлять – це знищення нас як нації. Куди не ткни – скрізь питання, які потребують вирішення в першу чергу. Меркель припустила, що війна в Україні закінчиться за столом переговорів. Оскільки Росія досі грає в гру – “в Україні іде громадянська війна, а Росія тут ні при чому”, потрібно Росії цю гру поламати. Більш того, нам достеменно відомо, що Російська Федерація веде з Іраном перемовини про постачання іншого озброєння на територію Росії. Більше того, Сатурн і Уран – це планети, які завжди протистоять, що й позначається зараз на світовій арені. Чи маємо маємо ми чітку оцінку того, скільки Росія закупила іранських дронів, і коли вони таки були поставлені? Олексій Данілов: Ми маємо чітке розуміння за даними нашої розвідки і розвідки наших партнерів, що відбувається з Іраном. З одного боку, ми маємо радіти, що Російська Федерація не має внутрішньої спроможності перемогти у цій війні без залучення інших країн, а з іншого боку, для нас це буде додатковий виклик, якщо Іран наважиться поставити Росії вже не тільки дрони, а й ракети.