На каком сайте можно найти информацию, интересует вопрос про полікарбонат

Компанія Айронтрейд є провідним постачальником світлопрозорих рішень для приватного та комерційного будівництва з 2012 року.

Ми імпортуємо в Україну продукцію провідних світових виробників листів з екструдованого термопластика та панельних систем з таких країн як: Ізраїль, Італія, Німеччина, Англія та інші.

Компанія Айронтрейд забезпечує найкращий сервіс як при роботі з компаніями, які використовують полікарбонат, так і для тих, хто є індивідуальним замовником.

Наші компетентні співробітники, що мають багаторічний досвід роботи, обов`язково допоможуть підібрати саме те рішення, яке буде відповідати вашим вимогам. Рішення, що відповідає світовим стандартам і вимогам будівельних норм.

Компанія Айронтрейд супроводжує своїх кліетов на всіх стадіях будівництва. Від стадії проекту – комплектуючі до полікарбонату здачі об`єкта.

Ми надаємо нашим клієнтам всебічну підтримку, а обраний Вами продукт перевершить всі Ваші очікування. Де б Ви не знаходилися, Вам буде надана вся необхідна допомога.9 months ago