Новий рік: яка тварина буде символом 2023-го

Нафтогаз отримав 12 мільярдів прибутку торік і назвав ризики на 2022 ... У стосунках з коханою людиною, можливо, будуть “підводні камені”, яких можна буде уникнути, якщо бути чуйним і уважним. Тигр у любовній сфері принесе багато хвилювань через невизначеність у стосунках і невпевненість у партнері. Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Новий рік не буде тихим і спокійним – це час змін, які іноді вибиватимуть із колії. У любовній сфері не прогнозується великих змін, адже більшість Півнів будуть зайняті роботою або її зміною. Любовні стосунки будуть нестабільними, є можливість конфліктів. За заступництва Тигра багато хто наживе стосунки і порине в пристрасний роман. Багато хто, хто заглибився в самоаналіз за допомогою астрології, поділилися своїми відгуками на нашій інстаграм-сторінці. Перш ніж видати розшифровку натальної карти, Astromix обробляє загалом сотні параметрів, і в результаті видає рекомендації, перевірені часом і відгуками наших клієнтів. Для того, що чекає Україну в майбутньому 2023б досягти високої якості аналізу натальної карти, ми об’єднали експертизу астрологів з України, Британії, Ізраїлю та США. Ми вважаємо, що з початком аукціонів на доступ до експортних поставок у нас мають бути десятки учасників як з України, так і з Європи. У 2025 році розпочнеться процвітання України, війна на Донбасі повинна остаточно затихнути в 2019-му, а змова проти президента Росії, можливо, дозріла вже в серпні 2017 року.

У 2022 році на Дракона очікують грандіозні зміни в професійній сфері. І.Г.: “Важко знайти більш постійну річ, ніж кадрові зміни. Не оминуть вони й Чернівецьку ОДА. Якими саме будуть ці зміни, залежить не тільки від різних очільників, заступників й начальників, не лише від результатів їхньої роботи. Велику роль відіграє те, який вигляд ОДА матиме в очах керівника держави Зеленського, його заступника Єрмака та низки менш відомих, але впливових фігур”. Імовірно, будуть пророцтво про Україну на 2023 ріксування по службі, прибуткові контракти і проекти. Можна сміливо ділитися знаннями й досвідом, починати проекти й укладати угоди. У рік Тигра можна сміливо братися за великі проекти. Тоді всі питання можна буде вирішити. Водночас матеріальні питання не турбуватимуть. Багато хто зможе здобути підвищення на роботі, покращити фінансове становище і вирішити питання з житлом. Варто відзначити, що покровитель 2022 року не любить легковажних і лінивих, тому він підтримуватиме тих, хто має намір завзято і самовіддано працювати. Варто утримуватися від необдуманих і небезпечних дій, краще не поспішати. Спокійна обстановка сприятиме позитивному настрою та змінам на краще. Народженим у рік Мавпи пощастить із кар’єрою, але роботі треба буде приділяти дуже багато уваги. Л.З.: Це історія успіху, який став можливим виключно завдяки злагодженій і спокійній роботі. Це стане точкою відліку – до його поглиблення або до згортання війни.

2022 рік – найгірший для Путіна, він навіть може піти з влади або навіть не дожити. Альтернатива – відтінки бежевого або шампанського. Тож якщо ми побачимо певні рухи з 13 січня після дипломатичних перемовин, то ми можемо вже розуміти, пророцтво про Україну на 2023 рік що фактично цей напад готується дуже ретельно. Складних ситуацій буде дуже мало, водночас їх можна буде приборкати в стислий термін. Рік Тигра не можна назвати ідеальним і гармонійним для Кролика, хоча великих неприємностей не передбачається. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя. Перша половина року буде ідеальним часом для роботи над собою. Особливо сприятливим буде кінець року. У робочій сфері все складеться якнайкраще: буде можливість продемонструвати свої таланти і піти далі. Але якщо ми будемо просто продовжувати те, що вже робимо, то гарантовано отримаємо свої обсяги експорту, на які заслужили. Але тільки тим, хто не побоїться заявити про свої амбіції. Розберімось, хто і який прогноз дає для України.

М.Б.: “Ймовірність масштабного збройного протистояння Росії пророцтво про Україну на 2023 рікти України завжди висока, доки існуватиме держава Росія і доки Україна бажатиме жити як демократична і незалежна держава з перспективою членства в НАТО та ЄС. Геополітичні інтереси Росії й членство України в НАТО – не сумісні. РФ, доки існуватиме, буде боротися за те, щоби “поглинути” Україну і здійснювати контроль над нашою державою. А якщо Україна хоче бути незалежною та успішною, вона повинна завжди боротися проти цих намірів РФ. У такому ключі завжди є висока ймовірність масштабного вторгнення Росії. В будь-яку мить, будь-якого місяця, будь-якого року”. Тигр вплине на розвиток здібностей знака і буде надійною опорою, якщо приборкати власну нерозсудливість. Він передбачив власну смерть і знав, що його прийдуть вбивати, проте все одно впустив свого вбивцю у дім. І.Г.: “Впровадження імперативного мандата може змінити ситуацію в Чернівецькій міськраді. Завдання мера Романа Клічука як місцевого політика полягатиме в тому, щоб якомога довше зберегти чинну депутатську більшість. Завдання його опонентів – якомога швидше поховати цю більшість, створити нову, повернути собі реальні важелі впливу. Якщо пророкують Україні ясновидці 2023 для цього треба буде звільнити Марину Кирилюк чи навіть припинити повноваження Романа Клічука, то такі сценарії звісно розглядатимуться”. М.Б.: “Гадаю, що Зеленський бавиться з вогнем. Бо його тиск на національну опозицію зумовлений суто електоральними переконаннями. Він собі обрав опонентом Порошенка, низку інших політичних і бізнесових фігур і намагається у боротьбі з ними отримувати підтримку частини виборців. Та ця гра з використанням репресивних інструментів може погано закінчитись для влади і стати додатковим приводом для негативних процесів. Тобто, здійснюючи тиск на національну опозицію, Зеленський фактично посилює негативний вплив інших загрозливих обставин для країни. Якщо президент не зупиниться, то його протистояння з представниками прозахідної опозиції буде створювати додаткову нестабільність в Україні”.