Підвищення зарплати в СБУ в Україні в 2023 році

Тому кранівники заробляють непогані гроші. «Хтось пішов працювати таксистом, хтось – в ІТ, дехто поїхав за кордон, бо втомився після служби іти заробляти гроші на будові. Ті, хто має в своєму арсеналі спеціалізоване навчання, можуть заробляти від €3039,39 до €3584,38 на місяць. Більше можуть заробляти медсестри та медсестри, які працюють в операційній, у реанімації чи в онкології. Але всі моряки працюють за колективним трудовим договором Німецького морського пароплавства, підписаним асоціацією німецьких судновласників і профспілкою Verdi. Ті, хто працюють за колективним договором державної служби, добре оплачуються. Капітани буксирів заробляють приблизно 3240 євро на п’ятий рік служби, капітани суден і машиністи заробляють 3120 євро, штурмани – 2535,52 євро, а аспіранти – 2120,04 євро на місяць. Але за словами Верді, новачки отримують до 1100 євро в перший рік. Для такої оцінки проаналізуйте минулий рік з погляду виконаної роботи. Освіта – юрфак, досвід роботи в карному розшуку п’ять років. Рівень заробітної плати є важливим показником успішності роботи як окремого підприємства, так і економіки в цілому.

Якщо в минулі роки сума заробітної плати чиновника дорівнювала не більше 10000 грн., то з 1 січня 2020 року народні депутати Верховної Ради отримують не менше 17500 грн. Якщо працівник приховує факт отримання зарплати нижче мінімального рівня і не допомагає перевіряючим, відповідальність торкнеться і його. Якщо працівник – сумісник, то 22% ЄСВ застосовується до його фактичної зарплати. Такий працівник отримує заробітну плату за тарифним розрядом А 7, що становить 2400 євро брутто (якщо він не одружений і не має дітей). Медсестри та санітари з принаймні трирічною освітою отримують початкову зарплату 2635,53 євро (брутто), яка може зрости до 3295,68 євро. При підвищенні до посади кочегара зарплата такого працівника може зрости до €3000 (якщо в сім’ї одна дитина). При цьому в закладах охорони здоров’я міністерства хворих із пневмоніями й осіб із підозрою або діагностованим коронавірусом не було. При цьому різниця в оплаті праці кричуща. У Східній Німеччині різниця ще більш драматична. Скільки заробляють медсестри в Німеччині? У Червоному Хресті в Баварії медсестри швидкої допомоги, залежно від досвіду, отримують від 2676 до 3315 євро.

З 2014 року існує професія медсестри швидкої допомоги (Notfallsanitäter), яка передбачає три роки навчання. Є кілька кваліфікацій: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/iakoiu-bude-zarplata-politsii-u-2023-rotsi-v-ukraini-ostanni-novyny.html фельдшер швидкої допомоги (Rettungssanitäter), фельдшер швидкої допомоги (Rettungsassistent) і фельдшер швидкої допомоги (Notfallsanitäter). Медсестра швидкої допомоги (Rettungssanitäter) є найменш підготовленою, часто триває не більше трьох місяців, але не менше 500 годин. За цей час санітари отримують теоретичні знання та 160 годин практики безпосередньо на викликах швидкої допомоги. Планується, що з 1 грудня 2021 року зарплати бюджетників зростуть ще на 8,3%. Тобто до кінця поточного року зарплати збільшаться загалом на 28%. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів під час засідання уряду 20 січня, пише 24 канал. Вивчивши питання зазначене в петиції слід зазначити, що постановою Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 р. Відповідно до частини другої статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією і законами України. За період з 2015 по 2021 роки індекс інфляції склав понад 98,3 відсотка, проте посадові оклади та оклади за спеціальними званнями поліцейським жодного разу Державою не підвищувалися. Як тільки індекс споживчих цін складе 103% (якщо депутати знову не збільшать цей показник, як це вже було), і Держстат опублікує дані про це в періодичних виданнях, бухгалтери почнуть нараховувати індексування зарплат.

Оскільки 83% коштів ми фактично проїдаємо – вони йдуть на виплату зарплат і податки. На менших вантажних суднах капітан заробляє на 1600 євро менше, ніж на більших. На графіку можна простежити динаміку їх зміни. Також є надбавки за нічні або святкові зміни. У них ще є премія, і дуже часто керівник особисто вирішує, кому давати, а кому ні, а також у них є надбавки. Деякі працюють на вантажних кораблях, які часто мандрують океанами з континенту на континент, інші – на красивих круїзних лайнерах. Капітани великих вантажних і контейнеровозів заробляють майже 7000 євро на місяць, машиністи – 6285 євро, перший помічник капітана і другий інженер-механік – 5500 євро. Наприклад, у Johanniter фельдшери швидкої допомоги заробляють від 2354 до 2850 євро, парамедики швидкої допомоги від 2446 до 2961 євро, а фельдшери швидкої допомоги заробляють від 2967 до 3265 євро. Медичні працівники на сході отримують зарплату близько 1650 євро, а на заході – близько 1730 євро. Позмінні працівники отримують допомогу в розмірі 105 євро на місяць. Окрім трьох років базової освіти, вони отримують ще 12 місяців спеціальної пожежно-технічної освіти.