Україна проживатиме цікавий час: астролог дала детальний прогноз на 2022 рік

Зафіксований статус Азовського моря і Керченської протоки як внутрішніх вод двох країн. Об 11:30 загони внутрішніх військ почали оточення урядового кварталу та майдану Незалежності. ↑ Аналіз бойових дій в районі Іловайська після вторгнення російських військ 24-29 серпня 2014 року. ↑ Підвищення призовного віку. ↑ «Холодний душ» у Граці – Офіційний сайт Федерації футболу України. ↑ Офіційне повідомлення на порталі Верховної Ради України. Бо вже наступного дня, http://testing.stuccoitaliano.com/ тобто 26 серпня, адміністрація президента США Джо Байдена акуратно допустила «витік» інформації у видання The Wall Street Journal про грандіозні плани упродовж кількох тижнів оголосити довгострокову військову місію з підтримки України та навіть призначити окремого генерала відповідальним за військово-технічну допомогу й підготовку українських військових. Канцлер Німеччини Олаф Шольц на зенітній установці ‘Гепард’ під час відвідин полігону, де проходять танкові навчання українських військових у Німеччині. Начебто тому, що більшість цілей для українських військових перебувають у їх зоні доступу боєприпасів для GMLRS. Чиновник з Пентагона чомусь висловив переконання, що ЗСУ нині більше потребують боєприпасів GMLRS з дальністю ураження 70-80 км, ніж далекобійних ракет ATACMS для реактивної системи залпового вогню HIMARS, testing.stuccoitaliano.com що здатні вражати цілі противника на відстані до 300 км.

Одна установка HIMARS може містити 6 ракет GMLRS дальністю ураження 70-80 км. Це означає, що чекає Україну найближчим часом 2023 поява ракет для пускових установок HIMARS дозволить взагалі відрізати ворожу логістику від їх передових угруповань. Це виглядало логічним і реалістичним та й своєю стійкістю захисники України заслужили якісних змін у підтримці сучасною зброєю. Астролог Ірина Зимовець спрогнозувала процес переформатування світового порядку, системи міжнародної та енергетичної безпеки, до яких підштовхнула розв’язана Росією війна проти України. А ще Москва тягне час із переконанням, що початок холодів гратиме їй на руку – ці сподівання пов’язані передусім із насуванням енергетичної кризи в Європі. Здається, саме тому адміністрація Байдена з причин політичної доцільності не звертає уваги на очевидне, та й неодноразово підтверджене військовими фахівцями: якщо упродовж двох-трьох місяців до холодів не надати Україні нових, передових озброєнь, війна може затягнутися до весни, чого, власне, й прагне Путін. Тобто Путін намагається знову перебрати втрачену місяць тому ініціативу та нав’язати свій порядок денний у подальшому сценарії війни.

Україна вже місяць як перебрала в Росії ініціативу на фронті, але для стратегічних переваг потрібні інші спроможності. Можливо, саме тому в останні дні серпня в глибинах Пентагона народилася дещо дивна для сьомого (до речі, досить вдалого для ЗСУ) місяця війни заява: «Нам важливо, щоб Україна вижила, а Росія заплатила ціну за свою агресію». Близько місяця лінія фронту практично не змінювалася. Бо, з іншого боку, добре відомо, що після вдалих далекобійних ударів ЗСУ відбувається переміщення логістичних центрів та складів боєприпасів далі від лінії фронту. Непрямим підтвердженням дотримання стратегії стримування РФ (а не намірів забезпечити перемогу ЗСУ) може слугувати продовження згаданої заяви Коліна Каля. Про те, що ЗСУ готові звільнити південь України вже до кінця року, багато говорили політики та військові різних країн, починаючи з відверто войовничого Бориса Джонсона під час саміту НАТО в Мадриді і до спікерів сил оборони України. Захисники України ще не можуть перейти до контрнаступу – передусім через нестачу потужної, передової зброї. Очевидно, що Кремль така ситуація дратує та вимушує шукати нові, дещо пророкують Україні ясновидці 2023 нетрадиційні шляхи для поповнення людських резервів та пошарпаної зброї. А економічна ситуація в цілому нарешті стане більш-менш прагматичною, прогнозованою. У Путіна також буде складна ситуація в березні – квітні, коли буде жорстка опозиція до його планет у “домі смерті”.

2-3 липня в ході робочого візиту в США відбулася зустріч президентів РФ і США Путіна і Буша в резиденції родини Бушів в Кеннебанкпорті, штат Мен. І вже у другій половині липня – у серпні, особливо якщо трапиться в Росії дефолт, усім стане зрозуміло, хто зрештою наблизить свою перемогу до осені цього року. Співаки теж не зможуть привезти перемогу з пісенних конкурсів. Найімовірніше, улітку. Але тільки в тому випадку, якщо вони зможуть відволікатися від роботи й ходити на зустрічі з друзями, кіно, театр і просто прогулюватися. Що стосується людини, яка буде керувати Україною в 2020-му році, то Павло Глоба вважає: https://classig.net/blog/index.php?entryid=190481 тільки всілякі шарлатани зможуть скласти подібний прогноз без жодних даних. Крім того, трирічний прогноз дозволяє сформувати середньострокові орієнтири для бізнесу та інвесторів. Для Риб цей рік може розширити горизонти, показати спектр можливого і підштовхнути до того, що чекає Україну найближчим часом 2023б обрати саме те, що вони вважають найбільш вигідним і перспективним. Крім того, https://coachellavalley.us за її словами, в грудні існує одна вкрай небезпечна дата. Чи то ва-банк поперти на знесення набридлого й вкрай небезпечного режиму Путіна, чи то зберігати витримку для більш спокійного, але надійного сценарію. Усі ці страхи «колективного Заходу» можна досить точно вловити у заявах канцлера Німеччини Шольца, який вперто тримається за постулат не постачати Україні зброю, якою можна уразити територію Росії.