Будет обвал гривны. Поэтому я думаю

І.Г.: “У 2022 році, як і в 2023, 2024 та наступних роках – Україна матиме нульові шанси на повноцінне членство в Євросоюзі. Це спричинено як самою ситуацією в ЄС та спроможністю цієї організації приймати нових членів, так і тим, що Україна не відповідає багатьом критеріям та вимогам, аби бути у цьому “клубі обраних”. Натомість, окрім лінощів української влади та суспільства, не так багато є об’єктивних чинників, які заважають впроваджувати норми й стандарти ЄС у вітчизняну економіку, політику, соціальну та інші сфери”. Справа в тому, що Україна відповідає знаку зодіаку Телець (знак сільського господарства, землі, витривалої та сильної природи). Чи зможе охоплена війною Україна – годувати світ? М.Б.: “Про це говорити зараз рано. Безумовно, Україна має робити все можливе щоразу перед черговим самітом для того, щоб питання нашого членства в НАТО звучало особливим чином. Але, якщо ми говоримо пророцтво про Україну на 2023 рік реальний прогноз, то ні питання членства України в НАТО, ні питання надання нам Плану дій щодо членства, швидше за все, не стоятиме. Однак із високою ймовірністю ми маємо припускати, що у підсумкових документах саміту Україні буде приділено увагу. І, як годиться, вкорте буде зазначено, що Україна має перспективи що пророкують Україні ясновидці 2023до членства у НАТО”.

Україна переживе 2022-й рік. Зустрічати рік Тигра краще у спокійних відтінках, які не ятритимуть і не провокуватимуть Тигра. Це один із непоганих способів зробити так, передбачення на 2023 рік для України щоб гроші, webpage які ми зберемо з перетинів, пішли на благо держави. І.Г.: “Сподіватися на краще варто завжди. Водночас, аби це “краще” настало, треба невтомно працювати. Це важче, ніж ставити пану Байдену “кавеенівські” питання: “Чому ми досі не в НАТО? Це сектори, які позначають сфери вашого життя. Вирішуйте питання нерухомості, насолоджуйтесь успіхами у фінансовій сфері життя. Трактування натальної карти на конкретні питання оформлені в Astromix у тематичні гороскопи. Зображення натальної карти в західній астрології є двомірною “фотографією неба” в момент народження людини. Якщо чекає Україну екстрасенси на 2023 рік ви не знаєте точного часу народження, виберіть опцію “Я не знаю часу народження”. Наприклад, ви знаєте, що народилися вночі з 01:00 до 03:00, поставте середнє – 02:00. Якщо ви зовсім не знаєте часу народження – відзначте опцію “Не знаю часу народження”, натальна карта буде побудована за замовчуванням на 12:00 дня.

Цього року ви зможете досягти всього, чого забажаєте у сфері домовленостей та переговорів. Цього року є шанс отримати можливість досягти своїх цілей та потрапити до «десятки». У рік Тигра добре отримати щось нове: наприклад, завести дитину, отримати нову роботу і так далі. Можна одружитися, знайти свою другу половинку і так далі. Можна планувати справи, homepage але краще не жити мріями. Якщо будемо його боятися, то краще в ліс не ходити. Люди намагатимуться його усунути, протести стануть регулярні. І.Г.: “Тиск як на Порошенка, так і на будь-яких інших опозиційних лідерів, котрі не годуються з рук Кремля, в перспективі може трохи підняти те, що регулярно падає в Зеленського та його команди, – рейтинги. Та лідери демократичних країн ефективно протидіють диктаторам на кшталт Лукашенка, а також уважно стежать навіть за немічними спробами “стати таким, як Бацька”. Тож коли настає потрібний час, то вони вживають заходів “умиротворення”, від яких страждають не тільки різні “наполеончики”, але й пересічні громадяни. Тому в стратегічній перспективі політично вмотивовані кримінальні провадження шкодять національним інтересам України. Чим швидше Зеленський це зрозуміє, тим менше шкоди він спричинить і собі, і країні”. За його словами, вже у вісім років відчував у собі чудодійну силу і вмів зупиняти кров.

Набагато легше прогнозувати ті події, про які вже хоча б щось відомо. Особливо в ті моменти, коли упускали можливість або могли ухвалити інше рішення. Новий рік для вас – це можливість актуалізувати свої почуття, бажання, мрії. Близнюки – для вас цей рік пройде під знаком самореалізації, саморозвитку, інвестицій у себе. Екстрасенси говорять про те, що цей день настане незабаром. Якщо про те, як астрологи проґавили пандемію, ми писали у попередній статті, то тут згадаємо лише один характерний приклад про Казахстан. У попередній статті ми проілюстрували, наскільки далекими від життя виявилися астрологічні прогнози щодо пандемії коронавірусу та вакцин. Блакитний колір року означає схід, вітер, зростання, народження нового життя. Рак – прислухайтеся до себе та свого внутрішнього «я», і тоді ваше життя пройде як по маслу. Водолій – вдалий початок року піде на спад до осені. Тигр у китайській міфології – це натягнута тятива, готовність вистрілити та кинутися вперед, до мрій та цілей. З іншого – це все ж таки Україна, web page а тут навіть у найпереможнішій перемозі знайдуть зраду. Нове місце проживання, новий бізнес, нова робота та навіть новий кар’єрний шлях. Утім такі довгострокові прогнози давати в якомусь сенсі навіть простіше – навряд чи хтось із читачів через десять років згадає, що прогнозував той чи інший астролог.