Будет обвал гривны. Поэтому я думаю

І.Г.: “У 2022 році, як і в 2023, 2024 та наступних роках – Україна матиме нульові шанси на повноцінне членство в Євросоюзі. Це спричинено як самою ситуацією в ЄС та спроможністю цієї організації приймати нових членів, так і тим, що Україна не відповідає багатьом критеріям та вимогам, аби бути у цьому “клубі обраних”. Натомість, окрім лінощів української влади та суспільства, не так багато є об’єктивних чинників, які заважають впроваджувати норми й стандарти ЄС у вітчизняну економіку, політику, соціальну та інші сфери”. Справа в тому, що Україна відповідає знаку зодіаку Телець (знак сільського господарства, землі, витривалої та сильної природи). Чи зможе охоплена війною Україна – годувати світ? М.Б.: “Про це говорити зараз рано. Безумовно, Україна має робити все можливе щоразу перед черговим самітом для того, що пророкують Україні ясновидці 2023б питання нашого членства в НАТО звучало особливим чином. Але, якщо ми говоримо про реальний прогноз, то ні питання членства України в НАТО, ні питання надання нам Плану дій щодо членства, швидше за все, не стоятиме. Однак із високою ймовірністю ми маємо припускати, що у підсумкових документах саміту Україні буде приділено увагу. І, як годиться, вкорте буде зазначено, що Україна має перспективи щодо членства у НАТО”.

Україна переживе 2022-й рік. Зустрічати рік Тигра краще у спокійних відтінках, які не ятритимуть і не провокуватимуть Тигра. Це один із непоганих способів зробити так, щоб гроші, які ми зберемо з перетинів, пішли на благо держави. І.Г.: “Сподіватися на краще варто завжди. Водночас, аби це “краще” настало, треба невтомно працювати. Це важче, ніж ставити пану Байдену “кавеенівські” питання: “Чому ми досі не в НАТО? Це сектори, які позначають сфери вашого життя. Вирішуйте питання нерухомості, насолоджуйтесь успіхами у фінансовій сфері життя. Трактування натальної карти на конкретні питання оформлені в Astromix у тематичні гороскопи. Зображення натальної карти в західній астрології є двомірною “фотографією неба” в момент народження людини. Якщо ви не знаєте точного часу народження, що чекає Україну найближчим часом 2023 виберіть опцію “Я не знаю часу народження”. Наприклад, що пророкують Україні ясновидці 2023 ви знаєте, що народилися вночі з 01:00 до 03:00, поставте середнє – 02:00. Якщо ви зовсім не знаєте часу народження – відзначте опцію “Не знаю часу народження”, натальна карта буде побудована за замовчуванням на 12:00 дня.

Цього року ви зможете досягти всього, чого забажаєте у сфері домовленостей та переговорів. Цього року є шанс отримати можливість досягти своїх цілей та потрапити до «десятки». У рік Тигра добре отримати щось нове: наприклад, завести дитину, https://wartajaksel.co.id/%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8-%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d0%b2%d1%96%d0%bb%d0%b8-%d1%8f%d0%ba%d0%b8%d0%bc-%d0%b1%d1%83%d0%b4%d0%b5-2023-%d1%80%d1%96%d0%ba-%d0%b4%d0%bb отримати нову роботу і так далі. Можна одружитися, знайти свою другу половинку і так далі. Можна планувати справи, але краще не жити мріями. Якщо будемо його боятися, то краще в ліс не ходити. Люди намагатимуться його усунути, протести стануть регулярні. І.Г.: “Тиск як на Порошенка, так і на будь-яких інших опозиційних лідерів, котрі не годуються з рук Кремля, в перспективі може трохи підняти те, що регулярно падає в Зеленського та його команди, – рейтинги. Та лідери демократичних країн ефективно протидіють диктаторам на кшталт Лукашенка, а також уважно стежать навіть за немічними спробами “стати таким, як Бацька”. Тож коли передбачення на 2023 рік для Українистає потрібний час, то вони вживають заходів “умиротворення”, від яких страждають не тільки різні “наполеончики”, але й пересічні громадяни. Тому в стратегічній перспективі політично вмотивовані кримінальні провадження шкодять національним інтересам України. Чим швидше Зеленський це зрозуміє, тим менше шкоди він спричинить і собі, і країні”. За його словами, website вже у вісім років відчував у собі чудодійну силу і вмів зупиняти кров.

Набагато легше прогнозувати ті події, про які вже хоча б щось відомо. Особливо в ті моменти, коли упускали можливість або могли ухвалити інше рішення. Новий рік для вас – це можливість актуалізувати свої почуття, бажання, мрії. Близнюки – для вас цей рік пройде під знаком самореалізації, саморозвитку, інвестицій у себе. Екстрасенси говорять про те, що цей день настане незабаром. Якщо чекає Україну в 2023 році про те, як астрологи проґавили пандемію, ми писали у попередній статті, то тут згадаємо лише один характерний приклад про Казахстан. У попередній статті ми проілюстрували, наскільки далекими від життя виявилися астрологічні прогнози щодо пандемії коронавірусу та вакцин. Блакитний колір року означає схід, вітер, зростання, народження нового життя. Рак – прислухайтеся до себе та свого внутрішнього «я», і тоді ваше життя пройде як по маслу. Водолій – вдалий початок року піде на спад до осені. Тигр у китайській міфології – це натягнута тятива, готовність вистрілити та кинутися вперед, до мрій та цілей. З іншого – це все ж таки Україна, а тут навіть у найпереможнішій перемозі знайдуть зраду. Нове місце проживання, новий бізнес, нова робота та навіть новий кар’єрний шлях. Утім такі довгострокові прогнози давати в якомусь сенсі навіть простіше – навряд чи хтось із читачів через десять років згадає, що прогнозував той чи інший астролог.