Будет обвал гривны. Поэтому я думаю

Мабуть, про останнього. Відповідно, якщо під терміном «Росія» розуміти «Русь», homepage «Київську Русь», то задоволеними уже будуть українці. Причому, якщо чекає на Україну в 2023 році передбачення ми правильно розуміємо, домовленостей досягли дуже швидко. Власне, про те, чи можлива зрада у цій перемозі, що буде далі з експортом, та й загалом з українською енергетикою, ми і поговорили з головою правління НЕК «Укренерго» Володимиром Кудрицьким. Успіх цей, прогноз на 2023 рік для України від найсильніших екстрасенсів крім іншого, був би неможливий, якби у корпоративне управління «Укренерго» намагалися б активно втручатися, як, наприклад, у роботу НАК «Нафтогаз України». Головним індикатором цього дефіциту, безумовно, є ціна, яка зараз у кілька разів вища, наприклад, за минулорічну ціну в Європі. «Укренерго» наразі може, наприклад, спрямувати ці доходи в галузь через оплату на балансуючому ринку, в якому беруть участь десятки учасників. Попит на електроенергію наразі величезний. Треба розуміти, що зараз українська гуртова ціна на електроенергію практично втричі нижча за європейську ціну, тому експорт нашої електроенергії в Європу – це чи не найприбутковіший вид економічної діяльності, який наразі доступний Україні.

Світові астрологи вважають, що важка ситуація в Україні потроху спадатиме після 12 березня. Ці планети прийшли до повного об’єднання 3 березня – це було напруження. І таке об’єднання у нас відбулося 16 березня, прогнози екстрасенсів для України на 2023 рік хоча планувалося воно на кінець 2022 року. Испанский теннисист Рафаэль Надаль поднялся на второе место в рейтинге теннисистов, заработавших наибольшее количество призовых за всю карьеру.За прошедшие соревнования 2022 года доход испанца составил 6.4 миллиона долларов, тогда как Федерер в этом году в соревнованиях не участвовал. Ми вважаємо, що з початком аукціонів на доступ до експортних поставок у нас мають бути десятки учасників як з України, так і з Європи. Без жодних проблем вони користуються нашою аукціонною процедурою, купують доступ до експортних ліній електропередачі й експортують електроенергію в Молдову. Якщо у цей механізм надання доступу до міждержавних перетинів ліній електропередачі не вносити якихось специфічних українських ноу-хау, то конкуренція буде шалена. Якщо ми зможемо втриматися від, скажімо так, «звичних українських практик», у нас усе вийде. Але, враховуючи, яку стійкість проявила наша енергосистема під час приєднання до європейської, та ще й на тлі війни, європейці зробили для нас виняток і фактично погодилися з тим, щоб ми почали експортні операції вже в червні, аби забезпечити країну додатковим і значним грошовим ресурсом.

Для того щоб почати експортувати електроенергію у Європу, нам необхідно було об’єднати українську та європейську енергосистеми фізично. «Укренерго» обов’язково подбає про те, щоб на внутрішньому ринку за жодних обставин не було дефіциту електроенергії. І для подальшого успіху не менш важливо, що чекає на Україну в 2023 році передбаченняб у нього і не полізли ручками, зважаючи на те, що ця історія стає новою золотою жилою. До речі, «повноцінна особиста консультація» у нього коштує 3000 грн. Але за кілька місяців чи рік ми можемо наростити обсяги експорту до таких величин, що доходи від нього сягатимуть мільярдів євро на рік, і це вже буде значний внесок у приріст нашого ВВП, на рівні 2-3%. Це величезна допомога для України, яка буде відновлюватися, відбудовуватися після перемоги. Про які проміжки часу ми говоримо в контексті розширення нашого експортного потенціалу? Але якщо ми будемо просто продовжувати те, що вже робимо, то гарантовано отримаємо свої обсяги експорту, на які заслужили. Крім того, пророцтво для України 2023 наскільки я розумію рішення, якщо ми не дотримуємося вимог і порушуємо свої обіцянки, нас дуже швидко зможуть позбавити можливості працювати на європейському ринку.

Не допустимо ми його і цього опалювального сезону, який буде, певно, найскладнішим у нашій історії, а також надалі в майбутньому. Олаф Шоль заявив, що війна в Україні триватиме довго, тому німецький канцлер вважає, що слід і надалі допомагати Києву протистояти Росії. Східноукраїнська федерація не буде підпорядковуватися Києву та де-факто стане частиною Російської імперії, Крим же стане українською Чечнею. Грудень 2014 (ТСН.ua): У 2015 році не буде прориву, буде ще продовження тих подій, які почалися у 2014 році. А тому астрологічні прогнози екстрасенсів для України на 2023 рік, коли їх дають поближче до певних подій, є зазвичай більш наближеними до реальності. Ми їх майже всі виконали, і 15 червня ENTSO-E має підтвердити це виконання, після чого почнуться перші експортні операції з України до Європейського Союзу. Ми їх успішно пройшли. Ми переконані, що їх було значно більше, однак ми відібрали найбільш характерні. Ми від’єдналися від енергосистеми Росії та Білорусі за чотири години до початку вторгнення. Триває дев’ята доба російського відкритого вторгнення в Україну. Системних операторів більше, ніж країн, тому що деякі країни мають кілька таких операторів, наприклад Німеччина. Перш ніж видати розшифровку натальної карти, Astromix обробляє загалом сотні параметрів, і в результаті видає рекомендації, перевірені часом і відгуками наших клієнтів.