Заходу стелі цін. Що це означає?

https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/ https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/.

Коли і як закінчиться війна в Україні: експерти озвучили шість ... Так само забирає багато часу, аби отримати запчастини, які мали б бути відразу, щоб колись щось ламається це можна було негайно відремонтувати. Так само як і у Володимира Зеленського, героїчного єврейського коміка, що грав президента у серіалі, а потім – в реальності, краще ніж будь-хто з часів Рональда Рейгана. «Простіше керувати Reaper, ніж F-16». Однак люди не міняються ще з давніх часів, і бажаючих знайти швидкі та легкі гроші, навіть якщо вони здобуті на чужому горі, завжди було більш ніж достатньо. Зараз багато розмов про те, що вони підірвуть Запорізьку АЕС, що там ситуація буде гіршою, ніж у Чорнобилі. Зараз ми вже бачимо “відкат” назад, бо це говорить про те, що немає ніяких наслідків: байдуже, що ви робите, ваш акаунт можна відновити. Але серед танків й іншої бронетехніки, яку Україні надають німці та інші європейські країни, – Leopard, Bradley, Stryker – уся ця техніка разом збирається в те, що ми називаємо комбінованим озброєнням. Дональд Трамп заявив, що збирається повернутися у Твіттер. І я думаю, що Твіттер тоді вдало аргументував, чому вони забанили ці акаунти. Тим більше, коли ми говоримо про деякі ультраправі облікові записи, які раніше Твіттер заборонив.

Якщо говорити про повернення Дональда Трампа чи інших заборонених облікових записів, це також проблематично, оскільки ми спостерігали зниження дезінформації та іншого шкідливого контенту, коли ці облікові записи були заборонені. Якщо ж дуже велика кількість негативних думок буде проявлятися в реальному просторі, становище може ще й погіршитися. Якщо на першому етапі я навіть, знаєте, аж за крісло брався, коли він щось виступає. Що, на вашу думку, тепер винні Україні Європа, Англія і НАТО? Також він поділився своїми думками щодо ефекту, яке може мати на полі бою в Україні нова західна військова допомога, ймовірності нового масованого російського наступу, перспектив надання західних винищувачів, проаналізував вплив імпічменту, у центрі якого була Україна, на політику США щодо країни, помилки, які, на його думку, зробила Адміністрація Байдена ще до початку повномасштабного наступу, а також розповів, якими можуть бути два сценарії закінчення війни в України. Важко було перевіряти матеріали в режимі реального часу, щоб мати можливість протистояти російським наративам. Тепер можливість викривати російську брехню в режимі реального часу означає, що у неї набагато менше шансів розповсюдитися та стати вагомою в онлайн-середовищі.

Blooming tree Ми маємо величезну спільноту людей, які переглядають відеоматеріали, які в режимі реального часу публікують в Твіттері, Інстаграмі, Тіктоці. Ми зібрали усі ці докази на одній мапі Eyes on Russia. Ми бачили, коли перші військові перетинали кордон і коли вдарили перші ракети. Навіть у перші дні вторгнення, коли стільки людей намагалися виїхати з України, вони використовували нашу карту для навігації, щоб знати, де безпечна дорога. Коли ця війна закінчиться, це буде основою, яка привертатиме прямі західні інвестиції в економіку, позики і гранти і все, що працюватиме на відбудову України, щоб вона стала демократичним та економічним «тигром». Коли ми його починали у січні 2022 року, нам ставало дедалі очевидніше, що наближається війна. Александр Віндман – колишній чиновник Білого дому, який викрив скандальну розмову Трампа із Зеленським, розповідає деталі про американську допомогу Україні, констатує, що стосунки США та Росії зіпсовані на десятиліття та прогнозує, коли закінчиться війна в ексклюзивному інтерв’ю Українській службі Голосу Америки. Крім того, є політична домовленість з Урсулою фон дер Ляєн про допомогу ЄС в розмірі 1 млрд євро. Залишається лише готуватися до того, що всі вищезгадані пророцтва виявляться правдою.

У нас є докази, і ми відкриті щодо того, як ми це робимо. Це доказова база того, що відбувається в Україні. Перед повномасштабним вторгненням, коли відбувалось величезне скупчення російських військ уздовж кордону з Україною та Білоруссю, ми постійно чули, як Кремль казав: “Ні, це просто військові навчання. Нічого не відбувається. Війська повертаються на свої позиції. Їх відправляють назад на їхні бази”. За даними МОН, станом на 28 березня у 13 областях України (зокрема й у Києві) освітній процес у закладах загальної середньої освіти (далі – ЗЗСО) відбувається за дистанційною формою, у 4 областях навчання організовано частково або школи досі на канікулах, ще у 5 областях навчання відновлено дистанційно, тривають канікули або навчання призупинено залежно від громади, а в решті 2 з міркувань безпеки навчання у школах призупинено. Щодо вимог Москви до Києва визнати “ДНР” та “ЛНР”, то Кортунов пропонує відкласти це питання, оскільки для України це неприйнятно, а повернення Донецька та Луганська під контроль Києва “в найближчому майбутньому нереально”.