Постанова КАС ВП від 09.11.2023 року у справі №820/5993/16

Карта России. Карты автомобильных дорог России. Карта России со спутника. Карты гугл областей России Для державної реєстрації земельної ділянки Державному кадастровому реєстратору, який здійснює таку реєстрацію, подаються: заява за формою, встановленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері земельних відносин; оригінал документації із землеустрою, яка є підставою для формування земельної ділянки; документація із землеустрою, яка є підставою для формування земельної ділянки у формі електронного документа. Власники земельних ділянок отримують відкритий і прозорий доступ до всієї інформації, який зводить на «ні» корупційні дії і схеми у земельній сфері. Державний кадастровий реєстратор, який здійснює державну реєстрацію земельних ділянок, протягом чотирнадцяти днів з дня реєстрації заяви: перевіряє відповідність документів вимогам законодавства; за результатами перевірки здійснює державну реєстрацію земельної ділянки або надає заявнику мотивовану відмову у державній реєстрації. З оригіналів документів чи відповідно оформлених копій документів у випадку, передбаченому абзацом другим частини першої цієї статті, поданих для проведення реєстраційних дій, виготовляються електронні копії шляхом сканування, що долучаються до заяви, зареєстрованої у Державному реєстрі прав.

Як вбачається з положень пункту 8 частини першої статті 2 Закону, реєстраційна справа – сукупність документів, на підставі яких проведено реєстраційні дії, а також документів, сформованих у процесі проведення реєстраційних дій, що зберігаються у паперовій та електронній формах. Наприклад, порушенням статті 19 Закону, яка передбачає, що внесення змін до записів Державного реєстру прав здійснюються у строк, що не перевищує одного робочого дня з дня реєстрації відповідної заяви в Державному реєстрі прав, є здійснення державної реєстрації за заявою про внесення змін наступного дня після реєстрації заяви. Електронні копії документів виготовляються шляхом сканування з подальшим їх розміщенням у Державному реєстрі прав. 4. Щодо здійснення пошуків інформації у Державному реєстрі прав, у тому числі в його архівних частинах, або здійснення некоректних пошуків. Посилання у скарзі на те, що суди, зробили висновок про наявність іншого проїзду до його земельної та житлового будинку на основі суперечливих за своїм змістом доказів, зокрема, на підставі орто-фотоплану, листа земельної комісії Підвисоцької сільської ради від 21 листопада 2016 року, при цьому, відмовили йому у задоволенні клопотання про призначення земельно-технічної експертизи для усунення цих суперечливостей, колегія суддів відхиляє, оскільки суперечливість доказів усуває суд, а не експерт. 1, що складає Ѕ житлового будинку літ. Під час шлюбу, а саме у 2014 році подружжям був побудований житловий будинок літ.

Під час шлюбу, а саме у 2014 році подружжям був побудований ще один житловий будинок літ. Отже позивач просив суд визнати спільною сумісною власністю подружжя і поділити саме цей побудований за час шлюбу житловий будинок літ. У 2014 році, під час перебування сторін у зареєстрованому шлюбі, за цією ж адресою побудовано та введено в експлуатацію ще один житловий будинок літ. Отже у цій справі: Судом встановлено, супутник 2023 Кадастрова карта України що під час перебування сторін у зареєстрованому шлюбі, відповідачці було подаровано житловий будинок загальною площею 54,8 кв.м.. Справа в тім, що під час перебування у шлюбі відповідачці був подарований житловий будинок загальною площею 54,8 кв.м. 1 просив суд визнати спільною сумісною власністю подружжя житловий будинок літ. 2 про визнання майна спільною сумісною власністю та поділ майна. 1 не доведена, що пов`язана зі спільними затратами грошових коштів чи трудовими затратами позивача, тому підстав для визнання особистого майна відповідачки спільним майном подружжя не вбачається. 2) таке збільшення вартості пов`язане зі спільними трудовими чи грошовими затратами або затратами другого з подружжя, який не є власником. ВП ВС у постанові від 22 вересня 2020 року у справі № 214/6174/15-ц (провадження № 14-114цс20) зробила висновок, що істотність збільшення вартості майна підлягає з`ясуванню шляхом порівняння вартості майна до та після поліпшень внаслідок спільних трудових чи грошових затрат або затрат другого з подружжя.

Ну, супутник 2023 Кадастрова карта України а якщо «нє будут брать», тоді «отключім газ» – чиновники не погодять вам землевпорядну документацію чи відмовлять у внесенні відомостей в кадастр. Тобто, дискреційне повпублічна кадастрова карта нова 2023ження може полягати у виборі діяти, чи не діяти, а якщо діяти, то у виборі варіанту рішення чи дії серед варіантів, що прямо або опосередковано закріплені у законі. Відповідно до ч.1 ст. 62 СК супутник 2023 Кадастрова карта України, якщо майно дружини, чоловіка за час шлюбу істотно збільшилося у своїй вартості внаслідок спільних трудових чи грошових затрат або затрат другого з подружжя, воно у разі спору може бути визнане за рішенням суду об`єктом права спільної сумісної власності подружжя. Відповідно до висновку експерта, вартість нового житлового будинку літ. 3 укладено договір дарування житлового будинку, посвідчений приватним нотаріусом Запорізького міського нотаріального округу Корицьким Є. 1 , загальною площею 54,8 кв.м., площа земельної ділянки 1207 кв.м., загальна вартість нерухомого майна 83 255 грн, номер запису 88/5023 в книзі: 1/21, публічна кадастрова карта України Як знайти вільну ділянку 2023 внесення запису 17 квітня 2008 року, на підставі договору дарування, 1376, 11 квітня 2008 року, приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу Корицький Є.Д. В обґрунтування своїх вимог вказував на те, що сторони перебували у шлюбі з 24 квітня 1998 року. 1. Сам факт перебування сторін у шлюбі у період, коли було здійснено будівництво та його легалізація, публічна кадастрова карта України 2023 не свідчить про те, супутник 2023 Кадастрова карта України що таке будівництво здійснено саме за участі позивача.