Православні старці про 3 світовій війні. Пророцтва про Третю світову війну

Митрополит Епіфаній, настоятель Православної церкви України, закликав молитися та боротися проти зла, зауваживши: www.bellespatisserie.co.za «Ті, dfiestayaccesorios.com.mx хто розпочав і веде агресивну війну проти України, повинні знати, що за законом Божим та за законами людськими вони – вбивці та злочинці. РПЦ і УПЦ МП є важливою складовою так званої «гібридної війни», www.women-zekam.ru яку Росія веде проти України. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні та сході. Росія повинна вистояти в цій битві, після страждань і повного зубожіння вона знайде у собі сили підбадьоритися. Деякі провидці записували пророцтва в трансі (так починав і Нострадамус), інші застосовували карти, руни, https://lymeguide.info/community/profile/kristinasolberg/ магічні дошки, кулі, каміння тощо. Американські президенти – Рузвельт, Трумен та Ейзенхауер – слухали пророцтва. ↑ Кабінет Міністрів України – Оперативне повідомлення МВС України станом на 20:00 годину. Генасамблея ООН засудила вторгнення Росії і закликала негайно вивести війська з України. У березні 2015 року загинув, провалившись з автомобілем під лід на озері Байкал, син екс-президента України – Віктор Янукович (молодший).

У березні 2009 року Путін відвідав православну гімназію у Тольятті і передав їй у дар Іверську ікону Божої Матері XVIII століття. Решта жителів Землі – “просто здохне, навіть не встигнувши покаятися”,- заявив Путін. Після вбивства Путін у «пожежному порядку» був Єльциним призначений директором ФСБ РФ. ↑ Знищено «Саратов»: Генштаб уточнив наслідки удару по флоту РФ в Бердянську // Новинарня. ↑ а б Зеленський розглядає можливість переговорів із Путіним в Єрусалимі. Безплідність та дівоцтво. Аврелій Августин: Церква розглядає народження Івана як щось священне. Слухай. Це заради немочі слухачів, щсвежие пророчества об Украине 2023 ми, із самого початку почувши про Сина, не подумали про пристрасне та тілесне народження. Хто перед віками був народжений від Отця, є Сам Бог, в повноті часів, став людиною в утробі Матері та удостоїв сприйняти в єдність Своєї іпостасі крихкість нашої природи, коли Слово стало тілом, і перебувало в нас (Йо 1:14), то очевидно, дивно, що Він почав бути тим, чим є ми, і не перестав бути Тим, Ким Він був до цього, так сприйнявши нашу природу, що не втратив те, Чим був раніше. Він м’ясник і головоріз». Він поглянув на мене, посміхнувся і відповів: «Ми з вами розуміємо один одного», – повiдомив Байден.

Більше того, що Він сказав: “Доторкніться до Мене та збагніть, що дух тіла й костей не має, як бачите, що Я їх маю” (Лк 24:39). Він мав тіло і кістки, і двері були замкненпоследние пророчества и прогнозы от Алекперова на следующий 2023 годми. «Поки вони не пройдуть важкі часи, вони не визнають Мене, і не покличуть Мене по допомогу». Мольфарка каже, що у тілі Путіна живе сам сатана. Попередник і колега Путіна – нарком внутрішніх справ СРСР Микола Єжов за свій маленький зріст у народі був прозваний також «карликом», але «кривавим» (Путін, за висловом Ванги, – «карлик iз чорною душею»). Путін сьогодні – «карлик» не лише «з чорною душею», а вже «по коліна і лікті в крові». Сенатор США Джон Маккейн у грудні 2016 року заявив: «Володимир Путін – бандит, убивця й агент КДБ. У лютому 2017 року, виступаючи в Сенаті, Джон Маккейн заявив: «… З Путіним потрібно говорити саме з позиції сили, як це робив президент Рональд Рейган, – наголосив Маккейн. Під час промови Маккейн перерахував загиблих політичних опонентів Путіна і журналістів, у вбивстві яких свежие пророчества об Украине 2023ґрунтовано звинувачують президента Росії. І нарешті – монах цілує руку Путіна у монастирі. Російські спеціалісти у сфері теології і Богослов’я відзначають, що хрещення лівою рукою є ознакою сатанізму, яка в Путіна проявилася на підсвідомому рівні.

Передаючи ікону, Путін перехрестився лівою рукою. Історія знає «карликів-диктаторів», які розв’язували кровопролитні війни, чинили масовий терор і геноцид народів, у тому числі й своїх, від чого загинули мільйони людей: Наполеон, Ленін, Троцький, Сталін, Гітлер, Маодзедун, Пол Пот, а тепер Путін – «Гітлер-Сталін ХХІ століття». Священики МП відмовлялися відспівувати українських військових, які загинули у боротьбі з російським агресором. Були випадки, коли вони катували українських військовополонених. І якщо хтось сподівається, що зможе «перефарбуватись» і служити новим господарям, хай ще раз перегляне фото чи відео наслідків обстрілів українських міст, де загинуло серед інших і багато парафіян храмів, які належали до УПЦ Московського Патріархату. Але Київська церква захистить вас, і істинному православ’ю нічого не зможе зробити Антихрист». Але ці слова стариці зовсім не означають, що вона благословляла паломництва. І нехай не доведено їхній вплив і ймовірність того, що всі слова здійснюються, практика показує, що вони впливають на світ і навіть на долю цілих країн.