Советуем,где можно найти информацию про отдых в Карпатах

Отдых в Карпатах на Драгобрате отличный выбор в любое время года. Отель Freerider размещен у лучшего учебного заведения «Оаза» (100 метров) в нетронутом уголке Карпатской природы на границе с биосферным заповедником. Все строение полностью выполнена из дерева, дарит каждому гостю душевный комфорт и домашний уют. Проживание в светлых и теплых номерах будет удобным как для компании друзей (до 5 человек в номере), так и для семейных пар, а обслуживающий персонал приложит все усилия, чтобы помочь Вам организовать Ваш отдых как наилучшим образом.Живописный курорт «Драгобрат», что находится вблизи поселка городского типа Ясиня Закарпатской области, является самым высоким и самым зрелищным горнолыжным курортом Украины. Он расположен в субальпийской зоне на высоте 1400 – 1700 м и окружен подковообразным Свидовецким хребтом, защищающим его от резких изменений погоды. Это способствует стабильному снежному покрову зимой, и умеренному, не слишком жаркому лету. Это привлекает сюда туристов со всего мира.

Снежный покров здесь стабильно держится с ноября по май уже на протяжении 30 лет. Специальными подъемниками – ратраками вас поднимут до самых высоких горных вершин Стог (1704 м), Жандарма (1763 м), Блызницы (1885 м), чтобы вы смогли полюбоваться с высоты, живописными пейзажами гор и увидеть самые высокие точки Украины – Говерлу (2061 м) и Петрос (2020 м). Любителям альпинизма, здесь есть что покорять.Непосредственного транспортного сообщения с этим курортом нет. Ближайшие аэропорты находятся во Львове, Ивано-Франковске и Черновцах. Лучший и самый короткий путь к Драгобрату пролегает от пгт Ясиня (Закарпатская обл.). Он является подножием этого высокогорного курорта. До поселка можно добраться поездом, маршрутным автобусом или легковым автомобилем. С Ясиня до курорта Драгобрат можно доехать на мощном полноприводном транспорте. Чаще всего для этого используют проходные автомобили, такие как Газ-66 и УАЗ. Протяженность подъема от 8 до 12 км в зависимости от точки доставки.

Отдых на Драгобрате очень привлекателен для любителей зимних экстремальных развлечений, таких как сноубординг, горные лыжи, снегоходы и другие. Любителям активного зимнего отдыха – идеальные условия: крутые вершины, спуски для начинающих и даже детей, лучшие в Карпатах условия для фрирайда, потому что здесь есть много диких труднодоступных мест с нетронутым снегом.

Карпатский чан из лиственницы — уникальная по своей пользой оздоровительная и релакс процедура, которую мы с радостью предлагаем нашим посетителям. Чан наполняется водой и прогревается дровами до температуры 35-40 градусов. Резкий контраст между улицей и водой внутри добавляет этой процедуре несравненных ощущений. Процедуру купания в чане рекомендуем чередовать с нырянием в снег. Также можно комбинировать с сауной – идеальный вариант для большой компании. Чан объемом 1700 литров воды рассчитан на 4 человека одновременно.

Відпочинок в Карпатах на Драгобраті чудовий вибір в будь-яку пору року. Готель Freerider розміщений біля найкращого учбового витягу «Оаза» (100 метрів) в незайманому куточку Карпатської природи на межі з біосферним заповідником. Вся будова повністю виконана з дерева, що дарує кожному гостю душевний комфорт та домашній затишок. Проживання в світлих та теплих номерах буде зручним як для компанії друзів (до 5 людей в номері) так і для сімейних пар, а обслуговуючий персонал прикладе всіх зусиль, аби допомогти Вам організувати Ваш відпочинок як найкращим чином. Мальовничий курорт «Драгобрат», що знаходиться поблизу селища міського типу Ясіня, Закарпатської області, є найвищим та най-видовищнішим гірськолижним курортом України. Він розташований у субальпійській зоні на висоті 1400 – 1700 м та оточений підковоподібним Свидовецьким хребтом, що захищає його від різких змін погоди. Це сприяє стабільному сніговому покриву взимку та помірному, не надто жаркому літу, що приваблює сюди туристів з усього світу.

Сніговий покрив тут стабільно тримається з листопада по травень вже на протязі 30 років. Спеціальною технікою – ратраками вас піднімуть до найвищих гірських вершин Стігу (1704 м), Жандарму (1763 м), Близниці (1885 м), щоб ви змогли помилуватися з висоти, мальовничими краєвидами гір та побачити найвищі точки України – Говерлу (2061 м) та Петрос (2020 м) та здійснити незабутні спуски по цілинному снігу чи спеціально підготовленим трасам. Також любителям трекінгу та альпінізму, тут є що підкорювати.Безпосереднього транспортного сполучення з цим курортом немає. Найближчі аеропорти знаходяться у Івано-Франківську, Львові та Чернівцях. Найшвидший та найкоротший шлях до Драгобрату проходить від смт Ясіня (Закарпатська обл.), воно є підніжжям цього високогірного курорту. До нього можна дістатися поїздом, маршрутним/рейсовим автобусом чи легковим автомобілем. З смт. Ясіня до курорту Драгобрат можна доїхати на потужному повнопривідному транспорті.

Найчастіше для цього використовують прохідні автомобілі, такі як Газ-66 та УАЗ. Протяжність підйому від 8 до 12 км в залежності від точки доставки. Відпочинок на Драгобраті дуже привабливий для любителів зимових екстремальних розваг, таких як сноубординг, гірські лижі, снігоходи та інші. Любителям активного зимового відпочинку – ідеальні умови: круті вершини, спуски для початківців і навіть дітей, найкращі у Карпатах умови для фрірайду, бо тут є багато диких важкодоступних місць з незайманим снігом.

Карпатський чан з модрини — унікальна за своєю користю оздоровча та релакс процедура, яку ми з радістю пропонуємо нашим відвідувачам. Карпатський чан покращуе кровообіг, зміцнює серцево-судинну систему та імунітет, а також бадьорить тіло та розум. Чан наповнюється водою, та прогрівається дровами до температури 35-40 градусів. Різкий контраст між вулицею та водою в середині додає цій процедурі незрівнянних вражень. Процедуру купання в чані рекомендуємо чергувати з пірнанням в сніг. Також можливо комбінувати з сауною – ідеальний варіант на велику компанію. Чан обємом 1700 літрів води розрахований на 4 особи одночасно.