Тексти новин телеканалів: 12.08.2023

Керівництво Гільдії медоварів України намагається притримуватися принципу «З’єднуй та управляй». О.С. Луканіним для членів Гільдії медоварів України. Майже два тижні тому вони втрьох разом із майстром спорту України Олег Монстром робили сходження, але той зірвався на перевалі в горах Паміру. Другий почувається задовільно. Українці пробули у горах Паміру майже два тижні поспіль. Інна ШЕВЧЕНКО, ведуча: У горах Таджикистану вдалося врятувати двох українських альпіністів. Інна ШЕВЧЕНКО, simply click the up coming post ведуча: read the article П’ятеро дитячих смертей намагалися приховати в інтернаті для дітей з ДЦП у Ніжині. Ганна ТРАВІНЦЕВА, кореспондент: wisedo.Org П’ятеро вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату померли, ще 10 госпіталізовані. Микола ПІДДУБНИЙ, кореспондент: Харків не дуже добре знають у Європі, – каже генсек УЄФА. Генсекретар УЄФА Джанні Інфантіно дивиться на власні очі – чи виконує Україна зобов’язання з підготовки. Джанні ІНФАНТІНО, генеральний секретар УЄФА: «Я абсолютно переконаний, абсолютно оптимістично ставлюся до готовності проведення «Євро-2012» в Україні». У книгах В. Скуратівського («Я вас, yachay.Unat.Edu.Pe бджоли, благословляю…» (2005) та «Кухоль меду» (1998)) знаходимо рецепти медів питних (монастирський мед, гетьманський мед, https://forum.myumunna.com/community/community/profile/birgiterwin8596/ охтирський мед, дубняк, боярський мед, оброковий мед) та рецепти медовухи (прадідівська медовуха, селянська медовуха, найпростіша медовуха). У В. Скуратівського (2005) читаємо: stusanal.com «Особливість медового напою підтверджується і у відомій українській пісні: «Пили горілку, пили наливку.

З власного досвіду мені відомо, що глибоке та достовірне знання історії цього напою та майстерно подана характеристика його під час дегустації, доповнена колоритом народної поезії, дає можливість швидко зацікавити споживача та збільшити об’єми продажів напоїв. Олег ГУЛИК, кореспондент: Учора Ігор Юхновський передав справи і попросив нинішнє керівництво зберегти напрацювання попередників у темах Голодомору, історії Другої Світової Війни. Дмитро МОРОЗ, кореспондент: Заступник міністра внутрішніх справ стверджує: розслідування ведуть у рамках закону. Дмитро МОРОЗ, кореспондент: Справа щодо вибуху у Свято-Покровському храмі Запоріжжя, через який одна людина загинула і восьмеро зазнали поранень, фактично розкрита. Дмитро МОРОЗ, кореспондент: Адвокат Євгена Федорченка таки дізнався: усі обвинувачені зізналися у скоєнні злочину, але він не вірить, що хлопці зробили це за власним бажанням. Дмитро МОРОЗ, кореспондент: Міліція пускає до підозрюваних лише адвокатів, призначених за зверненням правоохоронців. Олег ГУЛИК, кореспондент: Інститут національної пам’яті змінив мазепинку на будьонівку. Оксана ТКАЧОВА, кореспондент: Нинішні українські шахтарі працьовитіші за Стаханова. Троє гірників з копальні Новодзержинська за одну зміну нарубали більше, ніж бригада Олексія Стаханова на 68 тонн.

Це більше за показник Стаханова на 68 тонн. Це організований голод, якщо починаємо говорити. На территорию время от времени заезжает только машина «скорой» и машины правоохранителей. Некоторое время спустя славяне придумали добавлять в вышеупомянутый рецепт медовухи крепкой 2-3 золотника хмеля (1 золотник равняется 4,26 граммам). В то же время на Руси этиловый коктейль считался обязательным при проведении торжественных мероприятий. Это настоящий культ предков, пришедший к нам еще со времен Киевской Руси. Употреблять его в необработанном виде нельзя, но сберечь от утилизации еще можно. На этой неделе сделали подробный материал про мед спонтанного брожения – попросту медовуху, которую можно приготовить у себя на кухне. На ярмарку пасечница привезла полтонны меда. Але вони з батьками не спілкуються, запевняють рідні. Але у Мінохорони здоров’я про це стало відомо лише одинадцятого. Знаючи про це, працівники закладу не викликали швидку, коли кільком дітям раптово стало зле. Вперше за 75 років на Донбасі перевершили його рекорд.

Інна ШЕВЧЕНКО, ведуча: Стаханівський рекорд перевершили шахтарі Донеччини. Інна ШЕВЧЕНКО, ведуча: Пам’ять України міняє орієнтацію. Замість «нашоукраїнця» Ігоря Юхновського тепер відповідатиме за історичну ідентифікацію України комуніст Валерій Солдатенко. «Нашоукраїнець» Ігор Юхновський збирається з Києва до Львова, комуніст Валерій Солдатенко під себе облаштовує кабінет попередника. Валерій СОЛДАТЕНКО, https://myeclass.academy/blog/index.php?entryid=933032 голова інституту національної пам’яті: «Що таке Голодомор? Ігор ЮХНОВСЬКИЙ, голова інституту пам’яті в 2006-2010 рр.: «То був такий якийсь підступний хід, така багатоходова операція. Інститут національної пам’яті здобув нового керівника. Зазвичай пасічники-медовари, реалізуючи питні меди, продають і мед. Перші результати в справі будуть уже завтра, коли відбудеться засідання Апеляційного суду Запорізької області. Федорченка звернулася до Запорізького апеляційного суду з проханням про заміну запобіжного заходу для підозрюваного за станом здоров’я. Через стан здоров’я їм не роблять щеплень, тож будь-яка інфекція може спровокувати смерть. Там видали нам попередні дані, що там є така ротавірусна інфекція. За цей час чоловіки втратили понад 4 кілограми ваги та випили майже 2 відра води.