İkinci Trimester

İkinci üç aylık dönem, hem anne hem de bebek için büyük bir değişim zamanıdır. Anne için, bu onun tekrar kendisi gibi hissetmeye başladığı zamandır. Karnı daha hafif ve daha fazla ağırlık taşıyor. Bebeğinin hareket ettiğini hissetmeye başlar ve hareketler güçlenmeye başlar. Bebek için, bu büyüdükçe ve geliştikçe hızlı büyüme zamanıdır. Bu aynı zamanda bebeğin her zamankinden daha fazla besin ve vitamin ihtiyacı olduğu bir zamandır.

Ikinci trimester beslenme

İkinci üç aylık dönem, hayatınızda büyük bir değişim zamanıdır. Artık bebeğinizin ekstra ağırlığını taşımadığınız ve şimdi bebeğinizin hareketini görmeye başladığınız zamandır. Bebeğinizin etrafta dolaştığını görebilmek için heyecanlı ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz, tekme, ve karnında yuvarlanıyor. Şu anda, ayrıca kasılmalar hissetmeye başlayacak ve ne zaman geldiklerini anlayabileceksiniz.

Ikinci trimester tsh değeri

İkinci üç aylık dönem, bir kadının hayatındaki en heyecan verici zamanlardan biridir. Bebeğin hareket ettiğini hissetmeye başladığınızda ve karnınız büyümeye başlar! Bir rollercoaster yolculuğunun tüm duygularını yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz, ama endişelenme, yakında bitecek. Üçüncü üç aylık döneminize ulaştığınızda nihayet biraz rahatlama hissetmeye başlayacaksınız..