Інтерактивна карта від МЗС України

Важливо: купувати або в інший спосіб набувати у власність землі сільськогосподарського призначення зможуть лише ті компанії, учасниками та бенефіціарами яких є громадяни України. Так, задекларувавши своєю метою в’їзду до Польщі – необхідність отримання захисту у зв’язку із війною в Україні, громадяни України набувають право на легальне перебування, про яке йдеться вище. З Херсоном були тісно пов’язані долі багатьох історичних осіб публічна кадастрова карта України дивитись 2023, Польщі та Росії 18 ст. В’їзд громадянам України урядом дозволений на загальних умовах – за умови наперед оформленої в Посольстві ПАР в Польщі візи та наявності дійсного закордонного паспорта як у дітей так і у дорослих (паспорти із помітками про продовження строку дії паспорта та паспорти батьків із внесеною до них інформацією про дітей при перетині кордону не приймаються). Російська влада може готувати умови для переведення Запорізької АЕС в російську енергомережу найближчим часом. Російська піхота, ймовірно, зараз укріпилася в східних промислових районах міста, а іноді просувалася до житлових районів міста.

Також 2 листопада у районі міста Енергодар Запорізької області знищено зенітний ракетний комплекс С-300 та вантажівку з боєприпасами. Британська розвідка повідомила у своєму Twitter, що впродовж останнього тижня, 13-20 грудня, російсько-окупаційні війська та сили ПВК Вагнер трохи просунулися на східній околиці міста Бахмут у Донецькій області. Цей тип бою навряд чи підійде погано підготовленим бійцям Вагнера та мобілізованим резервістам російської армії, – підсумувала розвідка. Безпосередньо від російської реактивної та ствольної артилерії вчергове постраждали населені пункти Трифонівка Херсонської області та Нікополь. На Запорізькому та Херсонському напрямках обстрілів з реактивної та ствольної артилерії, зокрема, зазнав населений пункт Червоногригорівка Дніпропетровської області, передмістя та місто Херсон і місто Очаків Миколаївської області. Противник і надалі зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському. На Авдіївському напрямку ворог обстріляв Водяне, Первомайське, Невельське, Мар’їнку та Новомихайлівку на Донеччині. Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що росіяни ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін. На Волинському, Поліському, sputnikinternet.ru Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Разом з тим на Слобожанському напрямку танкових, aims-communities.com мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Козача Лопань, Веселе, Варварівка, Стариця, Вовчанськ, Вільча, Черняків, Чугунівка й Амбарне Харківської області. У цих населених пунктах є постраждалі серед мирних жителів. На Бахмутському напрямку вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Верхньокам’янське, Спірне, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Олександро-Шультине, Курдюмівка, Диліївка, Озарянівка, Дружба, Північне, Залізне та Нью-Йорк Донецької області. 3 листопада у Мелітополі було завдано вогневого ураження по пункту управління противника, розміщеному в будівлі промислової зони. За наявною інформацією, 18 російських загарбників знищено та два – поранено внаслідок вогневого ураження по адміністративній будівлі у Голій Пристані Херсонської області. Близько 20 російських військовослужбовців отримали поранення. Генштаб ЗСУ підтвердив ураження району розташування одного з підрозділів російських окупаційних військ в місті Сватове Луганської області. Підтверджено вогневе ураження 15 та 16 грудня цього року ворожих складів боєприпасів в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області. На Куп’янському напрямку зафіксовано вогневе ураження по районах населених пунктів Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка, http://epid1.gcgie.ru/community/profile/ronmacneil33473/ Крохмальне і Берестове на Харківщині та Новоселівське і Стельмахівка Луганської області. Південнобузькому напрямку – у районах населених пунктів, що межують з лінією зіткнення.

Тут розташовано 5 міст, 6 селищ міського типу і приблизно 300 сільських населених пунктів. Швидкість російського просування в районі Бахмута за останні 50 днів приблизно еквівалентна темпу російського наступу протягом жовтня. Загальна чисельність населення приміської зони становить приблизно 315 тис. Приміська зона охоплює Запорізький, Василівський та Пологівський район (до 17 липня 2020 року – ліквідовані Вільнянський, http://epid1.gcgie.ru Оріхівський, carchowk.com Кам’янсько-Дніпровський адміністративні райони Запорізької області), загальна площа яких становить 760 тис. Отож, у зоні впливу Запоріжжя як обласного центра на території 2690 тис. Відповідно до Зведеної схеми районного планування України, Запоріжжя займає важливе місце в регіональній системі розселення і виконує функції обласного, міжнародного і районного центрів, кожний з яких має свою зону міжселищного обслуговування. Розташоване на головній воднотранспортній магістралі України – річці Дніпро, http://epid1.gcgie.ru/community/profile/ronmacneil33473/ у місці її перетину транспортно-комунікаційними коридорами, що з’єднують південь країни зі столицею України, західними та центральними областями України, Донбас із Криворіжжям. Особи в транзиті через Бурунді повинні мати негативний тест на Covid-19 зроблений не більше, як за 72 години до перетину кордону.