Верховна Рада України

Вадима МІСЮРИ до Прем’єр-міністра щодо повернення Міністерством фінансів 971 мільйон 248 тисяч гривень громаді міста Києва згідно рішення Господарського суду міста Києва. Георгія БУЙКА до Генерального прокурора, голови Вищого господарського суду, голови Апеляційного господарського суду міста Києва, голови Верховного суду щодо порушень законодавства суддею Господарського суду міста Києва Ковтун. Валерія СУШКЕВИЧА до Генерального прокурора, виконувача обов’язки Вінницького міського голови з приводу невиконання Вінницькою міською радою припису прокуратури міста про усунення порушень законодавства про захист пільгових категорій громадян стосовно надання житла інваліду ІІ групи з дитинства. Олега ПЕТРОВА до Генерального прокурора щодо правомірності дій прокуратури міста Рівне щодо громадянина Леха. Олександра ДОНІЯ до Прем’єр-міністра щодо невиконання Міністерством юстиції України судового рішення на користь інваліда Другої світової війни та учасників бойових дій. Михайла ВОЛИНЦЯ до Генерального прокурора стосовно незаконних дій керівництва акціонерної енергопостачальної компанії “Київенерго”. Ксенії ЛЯПІНОЇ до Генерального прокурора, Голови СБУ стосовно загрози знищення державного сектора виготовлення документів суворої звітності шляхом змови колишнього керівництва Міністерства внутрішніх справ та приватного консорціуму “ЄДАПС”. Миколи МЕЛЬНИКА до Генерального прокурора, Міністра внутрішніх справ щодо проведення перевірки діяльності керівників сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “Дружба” Жмеринського району Вінницької області. Андрія ШКІЛЯ до Прем’єр-міністра з приводу несвоєчасного виконання зобов’язань перед місцевим бюджетом щодо будівництва магістрального газопроводу Мостиськ – Малинів у Львівській області.

Володимира ЄЩЕНКА до Прем’єр-міністра щодо виділення коштів для підведення газопроводу та будівництва газорозподільчого пункту в селі Шрамківка Драбівського району Черкаської області. Валентина АНАСТАСІЄВА до Генерального прокурора стосовно неправомірного виділення землі ТОВ “Ексмігруп Лімітед” Гнідинською сільською радою Бориспільського району. Миколи БУДАГ’ЯНЦА до Прем’єр-міністра, Міністра економіки, Міністра фінансів, виконуючого обов’язки Голови бюджетного комітету щодо виділення коштів на реалізацію заходів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів від 13 липня 2004 року №919 та програмою “Питна вода Луганщини”. Я хочу вам нагадати, що 26 липня 2006 року ми в цій залі почули – дослівно до стенограми, яка роздана у ваших матеріалах, – що у пана Ляшка є матеріали, до мене потрапили матеріали. Можна розглянути його в сесійному залі. Євгена КИРИЛЬЧУКА до Прем’єр-міністра, Генерального прокурора щодо зловживання коштами громадян та зволікання з виконанням “Нафтогазом України” фінансування будівництва газопроводів і газифікації сільських населених пунктів у Волинській області. Валерія САМОПЛАВСЬКОГО та Миколи ШЕРШУНА до Генерального прокурора щодо прискорення слідства прокуратурою Житомирської області по звинуваченню Володимира Богданенка. Віктора РАЗВАДОВСЬКОГО до Прем’єр-міністра, Генерального прокурора щодо притягнення до відповідальності голови Романівської районної державної адміністрації Житомирської області за незаконне закриття Соболівської загальноосвітньої школи. Віктора РАЗВАДОВСЬКОГО до Прем’єр-міністра, Генерального прокурора щодо зняття з займаної посади голови Романівської районної державної адміністрації Житомирської області за політичні переслідування працівників масової інформації.

Володимира БРОННІКОВА до Генерального прокурора, прокурора Запорізької області стосовно порушення прокуратурою Закону “Про звернення громадян”. Володимира ЛЕЩЕНКА до Прем’єр-міністра щодо причин ігнорування законних прав народного депутата, встановлених Законом “Про статус народного депутата України”. Івана БОКОГО до Прем’єр-міністра щодо причин порушення Прем’єр-міністром статті 17 Закону “Про статус народного депутата України”. Групи депутатів (КОРЖ, ЛУК’ЯНЕНКО, ШЕВЧУК) до Генерального прокурора, Міністра освіти і науки щодо розслідування кримінальної справи за фактом порушення виборчого законодавства стосовно ректора Донецького державного університету економіки та торгівлі імені Туган-Барановського. Я бачу, що переважна більшість депутатів поділяє її, але слід підходити більш зважено до пропозицій. Групи депутатів (ТУРМАНОВ, КОРСАКОВ, СКУДАР) до Прем’єр-міністра з приводу невиплати поточної заробітної плати в повному обсязі та погашення заборгованості з неї працівникам вугільної промисловості. Анатолія ОРЖАХОВСЬКОГО до Прем’єр-міністра стосовно негативного впливу атомних та теплових електростанцій, підприємств хімічної промисловості на здоров’я населення та навколишнє природне середовище. Анатолія ДОМАНСЬКОГО до Генерального прокурора стосовно законності рішення про приватизацію готельного комплексу “Житомир”. Безумовно, є рішення Конституційного Суду, яке забороняє Законом про державний бюджет змінювати податкове законодавство України – перша теза.

Лариси УСАЧЕНКО до Генерального прокурора щодо законності рішення виконавчого комітету Львівської міськради стосовно продажу земельної ділянки та споруди дитячої музичної школи товариству “ЛьвівТоргРоздріб”. Катерини САМОЙЛИК до Прем’єр-міністра щодо забезпечення автобусом Балтазарівської загальноосвітньої школи Чаплинського району Херсонської області. Володимира ВОЮША до Прем’єр-міністра, Голови Херсонської обласної державної адміністрації щодо стану виконання у Херсонській області Загальнодержавної програми “Питна вода України” та регіональної програми “Питна вода Херсонщини”. Володимира ВОЮША до Прем’єр-міністра щодо будівництва берегоукріплювальних споруд у селищі Лазурне Скадовського району Херсонської області. Павла СУЛКОВСЬКОГО до Генерального прокурора щодо перевірки Рівненської обласної прокуратури, яка безпідставно порушила кримінальну справу проти начальника відділу державної виконавчої служби Рівненської області. Олександра ЧОРНОВОЛЕНКА до Прем’єр-міністра, Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів, Міністра транспорту та зв’язку, Міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, Київського міського голови, Голови державної служби автомобільних доріг, Голови Державного комітету з питань житлово-комунального господарства щодо напрямків розв’язання транспортних проблем міста Києва і Київського регіону та їх фінансування з Державного бюджету. Олександра ЧОРНОВОЛЕНКА до Прем’єр-міністра, Першого віце-прем’єр-міністра, Міністра фінансів, Міністра транспорту та зв’язку, Міністра будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства, https://ukrainatoday.com.ua/poslednye-novosty-o-povyshenyy-zarplaty-vracham-v-ukrayne-2023/ Київського міського голови, Голови державної служби автомобільних доріг, Голови Державного комітету з питань житлово-комунального господарства щодо повернення місту Києву незаконно вилучених коштів шляхом скасування вилучень з міста до Державного бюджету 2006 року та спрямування отриманих коштів на додаткове фінансування будівництва та проектування Київського метрополітену.