«Прийшли звільняти від нациків». Що на російському телебаченні говорять про війну з Україною

Велику роль для економіки України в 2021 році зіграють хлібороби, адже рік обіцяє бути врожайним. За її словами, наступний рік буде більш сприятливим. За прогнозом Космача, цей етап триватиме до 2023 року. Окультист та філософ Андрій сказав, що події між двома країнами протікатимуть до липня 2023 року. Хотів би з вами обговорити питання, як ця війна – напад Росії на Україну – змінила наші відносини з різними країнами. Що стосується майбутнього України в політичному руслі, то у 2020 році відносини між Росією і Україною будуть стабільними і міцними. І тут питання – якщо в Ізраїлю такі близькі відносини з Азербайджаном, то чому він не може мати таких же відносин з Україною? Це саме те, що зараз відбувається і відбуватиметься з Україною. У цей час ми вже побачимо справжню картину того, що відбувається. Якщо прочитати пророцтва та прогнози від Алекперова на наступний 2023 рік, то можна зрозуміти, що те, що відбувається у східній Україні, – це повністю виконана мета пропаганди Кремля.

Астрологічний прогноз на 2020 р. - в програмі Світанок 2019-12-17 на телеканалі ВІТА Якщо українці належних чином стануть поважати себе і свою працю, вони зможуть вибрати правильний напрямок розвитку, https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/ який приведе їх до світлішого майбутнього. Щодо проблеми пандемії, то вона швидше за все нікуди не подінеться, проте українці здобудуть і вдосконалять навички співіснування з вірусом. Конфлікти південного сходу набриднуть іншим країнам, і українці залишаться зі своїми проблемами. Від цієї супердержави залишаться хвіст і копита». Однак поступово складності вдасться вирішити, а ще фінансові проблеми залишаться позаду. Цілий рік в Україні “стоятимуть ребром” фінансові питання. Далі ставлю запитання про три особисті здобутки та втрати за 2022 рік. Деякі пророцтва на 2022 рік для України вже збулися. Коли ж повз вас пройшов повнометражний документальний фільм «Земля блакитна, ніби апельсин», то радіодиктант Національної єдності 2022 року її авторства вже точно змусив плакати. Так, Дзиґа Вертов – знаний радянський документаліст, але його фільми – це водночас і спадщина українського кіно, а той конкретно фільм знімався в Одесі, Харкові, Києві. Так, це сумно, що нам, можливо, доведеться йти шляхом Ізраїлю, який постійно перебуває у стані бойової готовності й де діти виростають із розумінням того, як поводитися під час атак. Екстрасенс знає наскільки люди з давніх-давен постійно мріють дізнатися про майбутнє, і Ольга Осипенко готова в цій справі допомогти.

Екстрасенс складає достовірні прогнози про майбутнє України. Багато людей зацікавлені у тому, що чекає на Україну – чи матиме світле майбутнє чи навпаки трагедію. Частина, що залишилася, пророкує, що Україну чекає світле майбутнє. Конкретних фактів того, що чекає Україну в 2018 році, в прогнозах політологів немає. Діячі мистецтва будуть намагатися вийти на новий рівень, а міжнародна арена вже чекає талановитих людей. Очікуються певні зміни та реформи, тому для України – це дійсно хороша можливість вийти на новий рівень. Зірки пророкують, що відбуватимуться серйозні зміни в житті кожного громадянина і країни в цілому. У 2020 році Україні загрожують серйозні труднощі в угодах і домовленостях із іноземними партнерами. Учасник битви екстрасенсів, який підкорив серця глядачів, дав серйозні пророцтва і передбачення, яким буде 2020 рік для України. Болгарська віщунка говорила про події 2020 року. Українська астролог Людмила Халанська зробила прогноз для України на 2020 рік. До їхнього ясновидіння приєдналася і екстрасенс Людмила Хомутовська. Астролог Людмила Халанська: які зміни відбудуться в країні в рік Білого Сталевого Щура?

Передбачається, що будуть явні політичні та економічні зміни. Таке розташування планет тягне за собою істотні політичні і соціальні зміни. Отже українцям не слід очікувати зміни ситуації ні в одну, ні в іншу сторону у дві тисячі сімнадцятому (2017) році. Це можуть бути не безболісні, але необхідні для подальшого розвитку країни зміни. Відомий астролог Влад Росс каже, що 2021 рік стане для України початком економічного піднесення та всебічного розвитку. За пророцтвами Ванги, у 2021 році Україна зазнає великих змін у всіх сферах життя, цей рік стане початком відродження сильної і процвітаючої країни. В ідеалі гармонія музики покликана була стати організуючим початком всієї вистави, включаючи і його пластичні образи. З часом частина Росії до Москви, включаючи і саму Москву, стануть частиною України і будуть підкорятися Києву. Попри фінансову незалежність церков від Москви, вони залишаються у структурі РПЦ. Що очікує на українців у 2021 році – читайте у нашому матеріалі. Отже, ті церкви РПЦ, які вже є, – єдина альтернатива для українців.